Διαταράκτης πραγματικότητας

Διαταράκτης πραγματικότητας

Φαινόμενα που κατά τον κοινό νου είναι ακατανόητα και αποτελούν μυστήριο βρίσκουν πάντα την απάντηση με απόλυτα φυσικές μεθόδους που μας επιτρέπουν να κατανοήσουμε το ποιόν αυτών. Η ίδια η φύση απαντά στο άγνωστο ...
 
ΦόρουμΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Το φόρουμ αυτό σχετίζεται με την διατάραξη της πραγματικότητας που ζούμε στην καθημερινότητα μας, που όμως δεν γίνεται αντιληπτή από τους περισσότερους από εμάς. Πολλοί άνθρωποι έχουν βιώσει κάποια ακατανόητα φαινόμενα, ( διατάραξης της πραγματικότητας ) που τους έχουν τρομάξει, ή τους έχουν προβληματίσει, λίγο ή πολύ και παραμένουν σιωπηλοί, φοβούμενοι την κατακραυγή των γύρω συνανθρώπων τους. Ως εκ τούτου, επιδιώκουν να διαγράψουν τα φαινόμενα αυτά σιγά, σιγά από την μνήμη τους, φοβούμενοι, προσπαθώντας να μην διαφοροποιούνται από το κοινωνικό σύνολο. Κάτι τέτοιο θα σήμαινε ότι ο κάθε άνθρωπος που έχει βιώσει ένα φαινόμενο στην ζωή του, θα προσπαθούσε να το αποποιηθεί, προκειμένου να μην μπει στο στόχαστρο, επιτρέποντας σε όλους τους άλλους να του πετάξουν τα βέλη της δικής τους ανασφάλειας, κερδίζοντας έναν πόλεμο που όμως στην πραγματικότητα δεν είναι ούτε μάχη ... Έτσι ο φίλος μας ή η φίλη μας που βίωσε ένα φαινόμενο μπορεί επιτέλους να βρει ένα απάγκιο όπου και θα εναποθέσει τους φόβους του και τις ανησυχίες του για θέματα που μέχρι τώρα δεν μπορούσε να συζητήσει με κανέναν άλλο άνθρωπο για τους παραπάνω λόγους. Στο φόρουμ αυτό μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας, όλες τις εμπειρίες σας, ή φίλων, ή γνωστών σας που όμως να είναι απόλυτα αληθείς. Σε περίπτωση που αναφέρετε γεγονότα που παρεκκλίνουν της πραγματικότητας, οι απαντήσεις που θα λάβετε θα είναι ανάλογες με τα γεγονότα που περιγράψατε. Στο φόρουμ αυτό θα συζητάμε μόνον τις εμπειρίες που εσείς ή κάποιος που εσείς γνωρίζετε, έχει ζήσει και όχι αόριστες συζητήσεις όπως έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε και σε άλλα φόρουμ. Αυτό το κάνουμε για να δοθούν απαντήσεις σε αυτούς που πραγματικά τις χρειάζονται και όχι απλώς για να κάνουμε μια απλή συζήτηση έτσι για να περνά η ώρα ...

Μοιραστείτε
 

 Εφαρμογη ταξιδιου στον χρονο μερος 4

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Johnart
Admin
Johnart

Ζώδια : Υδροχόος Άλογο
Αριθμός μηνυμάτων : 72
Ημερομηνία εγγραφής : 08/09/2012
Ηλικία : 42

Εφαρμογη ταξιδιου στον χρονο μερος 4 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Εφαρμογη ταξιδιου στον χρονο μερος 4   Εφαρμογη ταξιδιου στον χρονο μερος 4 I_icon_minitimeΚυρ Φεβ 26, 2017 4:04 pm

Ένας άλλος χρόνος, που προσφέρεται για χρονικά, ταξίδια, είναι ο παραδοξόγωνος, χρόνος !

Αυτός, έχει την ικανότητα να υψώνει, τοίχο, παραδόξου, μεταξύ δύο ή και περισσοτέρων, πραγματικοτήτων !

Τι είναι όμως, ο τοίχος, παραδοξότητας ;

Ο τοίχος, παραδοξότητας, υψώνεται, μεταξύ μιας πραγματικότητας που υπάρχει μπροστά μας και μιας άλλης, που μπορεί να είναι διαφορετική, σε χώρο, χρόνο, ύπαρξη, έννωο, οντότητα, είναι, σώμα, γεγονός, ευθύγραμμο, ευθύγραμμο, ζωής, κόσμου και τέλος, ακόμα και μια τελείως, πλασματική, πραγματικότητα, που εμείς ποιήσαμε !

Ακόμα μπορεί να υψώσει τοίχο, παραδόξου, μεταξύ της υπαρκτής, πραγματικότητας, με μια ομοιόσημη ή και όχι, πραγματικότητα, με μια παράλληλη, μια τέμνουσα ή μια μηδενική, πραγματικότητα κοκ !

Σαφέστατα και με απόλυτη, ασφάλεια, ο παραδοξόγωνος, χρόνος, ενδείκνυται, για…τρελά, ταξίδια, στον χρόνο και όχι μόνον !

Ποσοστό, επιτυχίας, ταξιδίου, 100% Αν βέβαια, μπορέσετε, να χρησιμοποιήσετε, τον τοίχο, παραδόξου, σωστά !

Ο τρόπος, που εγώ γνωρίζω, δεν είναι και απόλυτος !

Είναι μια ¨θεωρία¨ μου, που λέει ότι η φυσική, ροή, χρόνου, την οποία εμείς, εκλογικεύουμε, μετρώντας την με το ρολόι μας, ως επίσης και με άλλα όργανα, πιο ακριβή, από το ρολόι μας, είναι η μονουπόστατη, ύπαρξη, του χρόνου !

Αυτό σημαίνει, ότι αν ¨κοιτάξω¨, από την πίσω πλευρά του τοίχου, παραδόξου, από την μια πλευρά, θα έχω την ανυποστασία του χρόνου και από την άλλη, θα έχω την πολυυποστασία, αυτού !

( Μια θέση, πιο πίσω από την πολυυποστασία των πάντων, βρίσκεται, η πανθυποστασία αυτών ) !

Αυτό που εσείς χρειάζεστε, είναι η πολυυποστασία, του χρόνου !

Σε αυτήν την περίπτωση, στην μια πλευρά, έχω το τώρα και το εδώ και στην άλλη πλευρά του τοίχου, ( πολυυπόστατου ) θα έχω όποια χρονική, στιγμή, εγώ θέλω πχ 6/7/1975, ώρα 11:00:00¨ πμ, ημέρα Σάββατο και σημείο, Πόρτο Λεόνε Πειραιάς !

Η εικόνα που θα δω, από την αυτήν ύπαρξη του τοίχου, παραδόξου, θα είναι, από την μια πλευρά το τώρα μου, με όλες τις ιδιότητες αυτού, πχ μέσα στο δωμάτιο, μπροστά στον υπολογιστή, 1/5/2013, ώρα 02:18:32¨ πμ, ημέρα Τρίτη και σημείο το σπίτι μου, ενώ στα όρια του δωματίου μου, ( μόνον σε μια πλευρά, αδιάφορο, ποια ) εγώ θα δω κάτι, σαν χρονοπύλη, όπου από την άλλη πλευρά, θα βλέπω το Πόρτο Λεόνε, στις 11:00 το πρωί Σαββάτου !

Αν περάσω μέσα από αυτήν την ¨πύλη¨ ή αλλιώς τοίχο, παραδόξου, τότε εγώ θα βρεθώ, μόνος ή ακόμα και με παρέα, πχ άλλα 11 άτομα, στο Πόρτο Λεόνε, Σάββατο 11:00 η ώρα το πρωί !

Αν όχι, τότε τα πάντα θα μείνουν ανέπαφα και ο τοίχος, παραδόξου, θα πέσει προς την μεριά του 2013, κλείνοντας έτσι, την επαφή των δύο χρονικών, στιγμών και αφήνοντας με, στο εδώ και στο τώρα !

Γνωρίζω, ότι αυτό που σας έγραψα, για τον παραδοξόγωνο, χρόνο και τον τοίχο, παραδόξου, δεν είναι επαρκές, για να μπορέσετε, να χειριστείτε, αυτόν !

Πλην όμως, θα σας πω, ότι και με αυτά, τα λίγα, που έγραψα, για αυτόν, αν βάλετε, λίγο…Το μυαλό σας, να δουλέψει, θα μπορέσετε να σηκώσετε, τον τοίχο, παραδόξου !

Δεν θα επεκταθώ άλλο, επί αυτού, γιατί μπορεί να κάνει, πολύ, περισσότερα, από ότι θα μπορούσε, να φανταστεί, ολόκληρη η ανθρωπότητα μαζί, επί όλων των χρόνων της ιστορίας της, επί της Γης !

Συνεπώς ! Είναι επαρκώς, επικίνδυνος, ο παραδοξόγωνος, χρόνος, ως επίσης και ο τοίχος, παραδόξου, για να…παίζουμε μαζί του και ο λόγος είναι, γιατί λειτουργεί, με βάση των κόσμο της Π, ( που είναι έξι κόσμους, μακριά από τον δικό μας ) και ζει, μόνιμα, εν πανθυποστασία, ενώ εμείς ακόμα παλεύουμε, να καταλάβουμε τη πολυυποστασία.

Άρα, ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΌΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ !

Πλέων έχουμε καταλάβει το τι είναι το ταξίδι στον χρόνο και πως αυτό μπορεί να επιτευχθεί με διάφορους τρόπους !

Ο πιο εύκολος τρόπος για να κάνετε ασφαλές ταξίδι στον χρόνο ή και στον χωρόχρονο, είναι με την μέθοδο του οντοτικού χρόνου !

Ένας τρόπος που μπορείτε να το κάνετε πράξη και να έχετε αποτέλεσμα, ταξιδίου στον χρόνο, μικρό για αρχή και μεγαλύτερο όσο εσείς το καταλαβαίνετε περισσότερο, είναι ο παρακάτω :

Μπορείτε να ορίσετε σημείο έναρξης χρονικού ταξιδίου σας, το τώρα σας ( πάντα ) όποτε εσείς θέλετε !

Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι είστε στο σπίτι σας, όπως εγώ τώρα στις 1/10/2013 και ώρα 13:42 το βράδυ και θέλετε να κάνετε το πείραμα ταξιδίου στον χρόνο.

Τι θα πρέπει να κάνετε ;

1) Θα πρέπει να δείτε τον χρόνο αλλά και την φυσική ροή αυτού στο τώρα σας πχ 13:44:22 !

2) Θα πρέπει να δείτε το τώρα σας, ως ένα βήμα ( υποδιαίρεση ) της ημέρας σας με μορφή οντοτικού χρόνου.

Παράδειγμα : Σήμερα στην ημέρα μου, το πρώτο βήμα ήταν να ξυπνήσω, περίπου στις 09:00. Το δεύτερο βήμα, ήταν να σηκωθώ από το κρεβάτι μου, περίπου στις 09:07. Τρίτο βήμα ήταν να φάω πρωινό, περίπου στις 09:17… κοκ Όπου κάποια στιγμή, θα φτάσετε στο τώρα σας πχ εξηκοστό πέμπτο βήμα, όπου θα είναι, το πείραμα ταξιδίου στον χρόνο, περίπου στις 13:51 (τώρα μου).

Με αυτόν τον τρόπο, η λογική μας αναπρογραμματίζετε και αντί να μετρά το τώρα μας με μορφή χρόνου, μετρά το τώρα μας με μορφή εικόνας στοιχείου ή πιο σωστά οντοτικού χρόνου.

Έτσι ο χρόνος μας δεν θα κινείται από δευτερόλεπτο σε δευτερόλεπτο, αλλά από οντοτικό σε οντοτικό χρόνο !

Σε αυτό το σημείο, θα αρχίσετε, άλλα όχι από τις πρώτες φορές να αντιλαμβάνεστε μικρές χρονικές αποκλίσεις. Από ένα μέχρι και δέκα λεπτά περίπου απόκλισης, συνήθως προς τα πίσω, δηλαδή, πριν από το τώρα σας.

Ο λόγος που μπορεί να μην πιάσει τις πρώτες φορές είναι, γιατί μπορεί να αναπρογραμματίσετε και πάλι την λογική σας, για άλλη μια φορά και πάλι να μετρά το τώρα σύμφωνα με την μορφή του φυσιολογικού χρόνου. Έτσι η λογική σας κινείται σε χρόνο, δηλαδή, πάλι από δευτερόλεπτο σε δευτερόλεπτο.

Όταν πλέων μπορέσετε να επιλέγετε τον τρόπο που η λογική σας θα μετρά το τώρα σας και μπορείτε να επιλέξετε, η μέτρηση αυτού, να γίνετε με μορφή οντοτικού ή βήματος, τότε, κάθε φορά θα βιώνετε χρονικές, αποκλίσεις.

Αυτό στην ουσία θα σημαίνει ότι πλέων μπορείτε να διαιρέσετε τον γενικό σας χρόνο από τον οντοτικό σας χρόνο.

Μέχρι όμως να γίνει αυτό, θα πρέπει να κάνετε κάποιες προσπάθειες που όμως δεν θα αποφέρουν κανένα αποτέλεσμα και αυτό θα πρέπει να το δεχτείτε !

3) Αν έχετε περάσει και αυτόν τον σκόπελο, τότε αυτό που πρέπει να κάνετε είναι η ίδια διαδικασία που κάνατε πιο πάνω στο 1) και 2) αλλά όχι για το τώρα σας, αλλά για το σημείο χώρου και χρόνου που εσείς θέλετε να πάτε.

Προσοχή ! Το σημείο χώρου αλλά και χρόνου, θα πρέπει να προϋφίσταται ως βήμα ή οντοτικός χρόνος δικό σας ή κάποιου άλλου και να γνωρίζετε, την εικόνα τόσο του χώρου, όσο και της στιγμής, που εσείς θέλετε να πάτε !

Αλλιώς αν τελικά για κάποιο λόγω εσείς όντως ταξιδέψετε, θα βρεθείτε σε ένα καθ΄ όλα πλασματικό κόσμο, που θα είναι έτσι ακριβώς όπως εσείς τον φανταστήκατε ! Αλλά και μέχρι εκεί που εσείς τον φανταστήκατε !

Μην ανησυχείτε ! Μπορείτε πάντα να κάνετε το ίδιο πράγμα, με επόμενο οντοτικό χρόνο, το πρώην τώρα σας μέσα στο σπίτι σας, και όλα να επανέλθουν στο φυσιολογικό !

Επίσης, αν σας διευκολύνει περισσότερο, δοκιμάστε τα 1) και 2) βήματα όχι στο δικό σας τώρα αλλά σε ενός αντικειμένου πχ ποτήρι με καφέ.

Δείτε την θέση του ποτηριού ή την στάθμη του καφέ επί αυτού ως το τώρα βήμα και κάντε τα βήματα 1) και 2) αποσυμπλέκοντας το τώρα του ποτηριού με τον καφέ από τον γενικό χρόνο.

Το πλέων σύνηθες να συμβεί είναι το ποτήρι να αλλάξει θέση και να βρεθεί στην προηγούμενη θέση του, ή να ανέβει αναίτια η στάθμη του καφέ, σύμφωνα με την προ τελευταία σας γουλιά !

Να θυμάστε πάντα μετά την λήξη του πειράματος να ξανά προγραμματίζετε την λογική του αντικειμένου ή την δική σας ( αναλόγως της πράξης ) και πάλι στην μορφή φυσιολογικού χρόνου, για να έρθουν όλα στο φυσιολογικό τους επίπεδο !

Αν καταφέρετε τα βήματα 1) και 2) τόσο για εσάς, όσο και για το όποιο αντικείμενο, τότε περνάτε και στην τελική ευθεία, που δεν είναι άλλη από το να μπορείτε να τηλεμεταφερθείτε όπου και όποτε εσείς
επιθυμείτε, με τον τρόπο που σας έδειξα με το κτίριο και την βαφή του !

Και κάπως έτσι, το περίφημο ταξίδι στον χρόνο, γίνεται εφαρμογή για όλους !

Ευχαριστώ johnart !


Πριν το καλό και το κακό, υπήρχε πάντα ο λόγος ύπαρξης !

Eσυ ποιόν θα αφήσεις να σε κρίνει, αυτός που στο μέλλον θα αποδεχτεί ως μέρος της ζωής του, αυτό που εσύ από σήμερα αποδέχτηκες ή η την ίδια την αλλαγή;
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://diataraktis.forumgreek.com
 
Εφαρμογη ταξιδιου στον χρονο μερος 4
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Διαταράκτης πραγματικότητας :: Θέματα διατάραξης ( κοσμικής, ανθρώπινης ή προσωπικής ) πραγματικότητας :: Εφαρμογές-
Μετάβαση σε: