Διαταράκτης πραγματικότητας
Διαταράκτης πραγματικότητας
Διαταράκτης πραγματικότητας
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Διαταράκτης πραγματικότητας

Φαινόμενα που κατά τον κοινό νου είναι ακατανόητα και αποτελούν μυστήριο βρίσκουν πάντα την απάντηση με απόλυτα φυσικές μεθόδους που μας επιτρέπουν να κατανοήσουμε το ποιόν αυτών. Η ίδια η φύση απαντά στο άγνωστο ...
 
ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Το φόρουμ αυτό σχετίζεται με την διατάραξη της πραγματικότητας που ζούμε στην καθημερινότητα μας, που όμως δεν γίνεται αντιληπτή από τους περισσότερους από εμάς. Πολλοί άνθρωποι έχουν βιώσει κάποια ακατανόητα φαινόμενα, ( διατάραξης της πραγματικότητας ) που τους έχουν τρομάξει, ή τους έχουν προβληματίσει, λίγο ή πολύ και παραμένουν σιωπηλοί, φοβούμενοι την κατακραυγή των γύρω συνανθρώπων τους. Ως εκ τούτου, επιδιώκουν να διαγράψουν τα φαινόμενα αυτά σιγά, σιγά από την μνήμη τους, φοβούμενοι, προσπαθώντας να μην διαφοροποιούνται από το κοινωνικό σύνολο. Κάτι τέτοιο θα σήμαινε ότι ο κάθε άνθρωπος που έχει βιώσει ένα φαινόμενο στην ζωή του, θα προσπαθούσε να το αποποιηθεί, προκειμένου να μην μπει στο στόχαστρο, επιτρέποντας σε όλους τους άλλους να του πετάξουν τα βέλη της δικής τους ανασφάλειας, κερδίζοντας έναν πόλεμο που όμως στην πραγματικότητα δεν είναι ούτε μάχη ... Έτσι ο φίλος μας ή η φίλη μας που βίωσε ένα φαινόμενο μπορεί επιτέλους να βρει ένα απάγκιο όπου και θα εναποθέσει τους φόβους του και τις ανησυχίες του για θέματα που μέχρι τώρα δεν μπορούσε να συζητήσει με κανέναν άλλο άνθρωπο για τους παραπάνω λόγους. Στο φόρουμ αυτό μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας, όλες τις εμπειρίες σας, ή φίλων, ή γνωστών σας που όμως να είναι απόλυτα αληθείς. Σε περίπτωση που αναφέρετε γεγονότα που παρεκκλίνουν της πραγματικότητας, οι απαντήσεις που θα λάβετε θα είναι ανάλογες με τα γεγονότα που περιγράψατε. Στο φόρουμ αυτό θα συζητάμε μόνον τις εμπειρίες που εσείς ή κάποιος που εσείς γνωρίζετε, έχει ζήσει και όχι αόριστες συζητήσεις όπως έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε και σε άλλα φόρουμ. Αυτό το κάνουμε για να δοθούν απαντήσεις σε αυτούς που πραγματικά τις χρειάζονται και όχι απλώς για να κάνουμε μια απλή συζήτηση έτσι για να περνά η ώρα ...

 

 Εφαρμογη ταξιδιου στον χρονο μερος 3

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Johnart
Admin
Johnart


Ζώδια : Υδροχόος Άλογο
Αριθμός μηνυμάτων : 71
Ημερομηνία εγγραφής : 08/09/2012
Ηλικία : 46

Εφαρμογη ταξιδιου στον χρονο μερος 3 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Εφαρμογη ταξιδιου στον χρονο μερος 3   Εφαρμογη ταξιδιου στον χρονο μερος 3 I_icon_minitimeΚυρ Φεβ 26, 2017 4:02 pm

Σε αυτήν την περίπτωση, αν αφαιρέσουμε ( με την περιστροφή της δεύσης ) το σώμα μας από το γεγονός του, τότε αυτόματα το σώμα μας, θα μεταφερθεί, είτε σε προηγούμενο, οντοτικό χρόνο, ( δηλαδή σεπροηγούμενη θέση, πράξης πχ καθιστό ή όρθιο κλπ.  ), είτε αν υπάρχει έτοιμη συστάδα από Υ κάπου αλλού όπου θα αντικατασταθεί το κάτω μέρος της δεύτερης Υ ( σώμα μας ) με αυτό που αφαιρέθικε από την προηγούμενη συστάδα… Τότε το σώμα μας θα βρεθεί σε άλλο γεγονός πχ στο παρελθόν, χωρίς όμως να διατηρούμε τις μνήμες μας από το τώρα μας. Αντιθέτως, παρότι το είναι μας, θα είναι ή μάλλον θα μοιάζει… το ίδιο με αυτό από το τώρα μας, θα στερούμαστε

το δικαίωμα πρόσβασης στις τώρα μνήμες μας, αλλά δεν θα πάψουμε να έχουμε απόλυτη συνείδηση για τον χώρο και τον χρόνο ως επίσης και για το γεγονός μας αλλά, χωρίς η παρεισφρήσα ύπαρξη μας στο εκεί γεγονός να παραξενεύεται ή να προσπαθεί να συγκρίνει καταστάσεις μεταξύ των δύο αυτών γεγονότων !

Με τον ίδιο τρόπο, αν προσπαθούσαμε να αφαιρέσουμε την κάτω πλευρά από την τρίτη Υ ( δηλαδή το γεγονός μας ), τότε αυτό που θα γινόταν θα είχε πιθανών επαρκώς τρομακτικά αποτελέσματα αφού, όλοι όσοι βρίσκονταν εντός του συγκεκριμένου γεγονότος ( ασχέτως αν είχαν άπειρη απόσταση χώρου μεταξύ των ) θα βίωναν αλλαγή γεγονότος, είτε ως παρελθοντική πράξη γεγονότος, είτε ως μια πράξη ή ένα γεγονός, που θα μπορούσε να είναι ακόμα και πλασματικό…

Για παράδειγμα, αν το γεγονός είναι ο χώρος μιας καφετέριας, τότε κατά την πράξη αφαίρεσης του αυτού γεγονότος, όλοι όσοι βρίσκονταν στην καφετέρια, άμεσα και χωρίς καθόλου φολκλόρ θα βρίσκονταν στην προηγούμενη πράξη θέσης τους που μπορεί να ήταν το σπίτι τους ή το αυτοκίνητο τους ή ένα λεωφορείο κοκ. Εννοείτε βέβαια ότι δεν θα έχουν καμία, χρονική, διαφορά, από την καφετέρια, σε περίπτωση, απουσίας φαινομένου ! Άρα σύμφωνα με την σωστή ώρα θα βρεθούν σε προηγούμενο οντοτικό χρόνο θέσης τους, με μόνη διαφορά ότι τώρα θα θυμούνται, όλα όσα γνώριζαν και επί της καφετέριας !

Για να μπορέσουμε λοιπόν να κάνουμε ταξίδι στον χρόνο και να ήμαστε σε θέση να το κατανοήσουμε, θα πρέπει να κάνουμε τα εξής :
1) Να διαλέξουμε την χρονική στιγμή που εμείς θέλουμε να επισκεφτούμε δια της μεθόδου μνήμης ! ( χωρίς να παραλλάξουμε καθόλου αυτήν ).
2) Να διαλέξουμε τον τρόπο που εμείς θα παρεισφρήσουμε, εντός της αυτής στιγμής ( ως εντός του τότε σώματος μας ή ως ξενιστές, δηλαδή πολυυπόστατοι ).
3) Η πράξη ταξιδίου, σύμφωνα με τους όρους του δεύτερου κανόνα !
α) Εντός του τότε σώματος μας αλλά με τις τώρα μνήμες μας ! Για να γίνει αυτό θα πρέπει να πάρουμε την κάτω πλευρά της πρώτης Υ και να αφαιρέσουμε το είναι μας από το σώμα μας, που και αυτό με την σειρά του είναι εντός του γεγονότος κοκ. Και να το

τοποθετήσουμε στην συστάδα των Υ της τότε χρονικής στιγμής και πάλι στην κάτω πλευρά της πρώτης Υ του τότε ! Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, να μεταφέρουμε εμάς ( ως είναι ) με τις τώρα μνήμες μας εντός του τότε σώματος και του τότε γεγονότος κοκ.

Ποσοστό επιτυχίας ταξιδίου ως είναι : Για αρχή από 1 ~ 5 %

Μετά από αρκετές προσπάθειες το ποσοστό θα ανέβει περίπου στο 19 ~ 28 %   για είσοδο εντός της ακριβής στιγμής που εσείς επιθυμείτε ενώ για όποια στιγμή πλην αυτής που εσείς θέλετε το ποσοστό θα είναι περίπου στο 22 ~ 40 %  Ενώ όσο αφορά τον προηγούμενο οντοτικό θέσης του είναι σας, το ποσοστό μπορεί και να αγγίξει το 60 ~ 90 % !

Εννοείτε ότι σε περίπτωση που ξέρετε ακριβώς τι να κάνετε και πώς να το κάνετε, το ποσοστό είναι 100 %
β) Ταξιδεύοντας ως ξενιστής : Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να πάρετε ολόκληρο τον συγκεκριμένο χρόνο της πρώτης Υ ( δηλαδή το είναι μέσα στο σώμα σας ) και να τον αντικαταστήσετε με το ακριβή συγκεκριμένο χρόνο που εσείς επιθυμείτε !

Ποσοστό επιτυχίας ταξιδίου ως είναι μέσα σε σώμα ( δηλαδή ολόκληρος συγκεκριμένος χρόνος  : Για αρχή από 0 ~ 3 %

Μετά από αρκετές προσπάθειες το ποσοστό θα ανέβει περίπου στο 9 ~ 17 %   για είσοδο εντός της ακριβής στιγμής που εσείς επιθυμείτε ενώ για όποια στιγμή πλην αυτής που εσείς θέλετε το ποσοστό θα είναι περίπου στο 18 ~ 32 %  Ενώ όσο αφορά τον προηγούμενο οντοτικό θέσης του είναι σας, το ποσοστό μπορεί και να αγγίξει το 40 ~ 99 % !

Εννοείτε ότι σε περίπτωση που ξέρετε ακριβώς τι να κάνετε και πώς να το κάνετε, το ποσοστό είναι 100 %

Τι λέτε, μετά από όλα αυτά, έχει τελικά αξία η μονουπόστατη ζωή του ανθρώπου ;
( Μονουπόστατη = με ένα είναι, όπου αυτό σημαίνει, ότι θα υπάρχει, μια μνήμη ζωής, μια συμπεριφορά δική μας, ως προς όλα τα γύρο, ( αυτή που είχαμε πριν κάνουμε, το ταξίδι ), συγκεκριμένα, πιστεύω, συγκεκριμένα, θέλω και γενικός, ότι θεωρητικά, πιστεύετε, ότι είναι το είναι ¨ακόμα και Οντότητα¨, αλλά μια και μόνη, χωρίς να μπορούν, να υπάρξουν οι όποιες αλλαγές, επί αυτής ! Ακόμα, μονουπόστατο, θα είναι και το σώμα μας, χωρίς να είμαστε σε θέση να το αλλάξουμε, ούτε με κάποιο αλλόμορφο, αλλά ούτε καν με κάποιο, που εικονικά, μοιάζει, ίδιο !

Το αυτό ισχύει και για το γεγονός μας, όπου και αυτό θα είναι μονουπόστατο.
Και το ευθύγραμμο μας, θα είναι μονουπόστατο, ( ευθύγραμμο = με το σύνολο όλων των γεγονότων, της δικής μας και μόνον της δικής μας, ζωής )

Ακόμα και το ευθύγραμμο, ζωής, ή μικρή, άγουσα και αυτή θα είναι μονουπόστατη, που σημαίνει, ότι τίποτα από ότι γνωρίζουμε σε ολόκληρη, την ιστορική, ζωή, της ύπαρξης, άνθρωπος, δεν πρόκειται να αλλάξει !

Αντιθέτως, θα είναι μια και μόνον μια και με την ακριβή, σειρά, που ο άνθρωπος, την γνωρίζει και όπως και σε όποια, χρονική, περίοδο, την γνωρίζει.

Να λοιπόν, μια μικρή γεύση, για το τι σημαίνει να είσαι, μονουπόστατος, ή να ζεις, σε μονουποστατικό, κόσμο !

Αν όμως έστω και για μια στιγμή, κάποιος από εσάς, ζήσει την ομορφιά της πολυυποστασίας, είτε επάνω του, είτε στο κόσμο που ζει, τότε να είστε απόλυτα, βέβαιοι, ότι δεν θα δίνατε, καμία, σημασία, στον κάθε μονουποστατικό, κόσμο.

Γιατί πολύ απλά, εσείς δεν θα μπορείτε, πλέων, να ζείτε μέσα σε αυτόν.
Αντιθέτως, θα μετακινήστε, από μονουποστατικό, κόσμο, σε μονουποστατικό, κόσμο, ζώντας, εξ΄ ανάγκης, σε πολυυποστασία !

Ας επιστρέψω όμως, πίσω, στο θέμα μας !

Αν λοιπόν, αυτό που θα ταξιδέψει, από την τριάδα των Υ ( συγκεκριμένων, χρόνων, ) είναι το είναι μας, τότε, αυτό που εμείς θα ζήσουμε, είναι να βρεθούμε, με αυτά που γνωρίζουμε, πχ στο παρελθόν, μέσα σε μια μνήμη μας, τρανταχτή ή και όχι !

Στην δεύτερη, περίπτωση, όπου αυτό που θα ταξιδέψει, είναι το σώμα μας, τότε αυτό που θα βιώσει το δεύτερο, πτητικό, θα είναι το σώμα μας και όχι, το είναι μας !

Άρα, αν για παράδειγμα, το σώμα μας ταξιδέψει στο παρελθόν, τότε αυτό που θα αντικατασταθεί, στο παρελθόν, θα είναι το σώμα μας και όχι, το είναι !

Άρα το είναι του παρελθόντος, θα καταλάβει το σώμα του μέλλοντος, σε παρελθοντικό, χρόνο, ( στον σωστό, χρόνο, του παρελθοντικού, είναι ) !

Υπάρχει βέβαια και μια άλλη περίπτωση, που είναι σαφώς, πιο συχνή να συμβεί, αυτή είναι, να βρεθεί το σώμα μας, σε βήμα, γεγονότος, προς το μέλλον, ( αλλά, μικρής χρονικής, απόστασης, ) πράγμα που σημαίνει, ότι εμείς με το σωστό είναι μας, θα βρεθούμε, σε άλλο σημείο, χώρου, στο τώρα μας, που όμως δεν έχουμε καμία ανάμνηση, για το πώς εμείς, πήγαμε εκεί !

Ή θα βρεθούμε να κοιτάμε το ρολόι μας και να έχει περάσει, ένα μεγάλο, χρονικό, διάστημα, που όμως εμείς, δεν το εκλογικεύουμε !

Στην τρίτη, περίπτωση, αυτό που θα κινηθεί, θα είναι το γεγονός μας και όχι το είναι ή το σώμα μας !

Σε αυτήν την περίπτωση, θα δημιουργηθούν παράδοξα, σε δυο, σημεία !

Α) εμείς αυτό που θα βιώσουμε, με το τώρα είναι μας, αλλά και το τώρα σώμα μας, θα είναι να βρεθούμε, εκτός του αυτού, γεγονότος που ζούσαμε.

Πχ εκεί που ήμασταν, μέσα στο σπίτι μας και μιλούσαμε στο τηλέφωνο μας, με κάποιο, φίλο ή φίλη μας, να βρεθούμε εκτός, οικίας και εκτός, γεγονότος, τηλεφωνικής, ομιλίας, αλλά, εντός, ενός άλλου τελείως, διαφορετικού, γεγονότος, που μπορεί να είναι πχ να κάνουμε ποδήλατο, σε κάποιο χωριό ή όπου…Εννοείται βέβαια, ότι θα θυμόμαστε, με απολυτότητα, το που ήμασταν πριν από μερικά δευτερόλεπτα !

Αυτό όμως, δεν σημαίνει, ότι θα μπορούμε και να γυρίσουμε πίσω, από το σημείο, που φύγαμε !

Β) Αυτό για το γεγονός σημαίνει, ότι το ίδιο το γεγονός, πρόκειται να ταξιδέψει, από το τώρα και το εδώ μας, στο όποτε και σε άλλο, χώρο !

Αν το γεγονός, ταξιδέψει προς το δικό μας παρελθόν, τότε εμείς, στο εκεί ( παρελθόν ), θα ζήσουμε, έναν τοίχο, παραδόξου, που όμως εμείς από το εδώ, ( πλέων, κάνουμε, ποδήλατο ), δεν πρόκειται να θυμόμαστε, τίποτα απολύτως, για αυτό !
( Αυτό για μια φορά ακόμα, δηλώνει, ότι εμείς από το παρελθόν, δεν είμαστε οι ίδιοι, με εμάς, από το τώρα μας ) !

Στην τέταρτη, περίπτωση, αυτό που θα κινηθεί, θα είναι το ευθύγραμμο μας ! Και σε αυτήν την περίπτωση, θα υπάρχουν, δύο, παράδοξα !
Α) αυτό για εμάς, θα σήμαινε ότι το ίδιο το ευθύγραμμο της δικής μας ζωής, μας πέταξε εκτός ή ακόμα καλύτερα, μας εγκατέλειψε !

Σε αυτήν την περίπτωση, εμείς θα βρεθούμε, με κόσμο και καταστάσεις, που θα μας δηλώνουν ότι, έχουν ζήσει με εμάς, διαφορετικά, πράγματα, από αυτά που εμείς γνωρίζαμε, ότι έχουμε ζήσει !

Το πρόβλημα σε αυτήν την περίπτωση είναι ότι, θα έχουν δυστυχώς και αποδείξεις, για τα λεγόμενα τους, που θα μας κάνουν να νοιώσουμε, λίγο περίεργα !

Μην προσπαθήσετε, να βρείτε το δίκιο σας.

Πιο πιθανό είναι, να βρείτε τον μπελά σας, γιατί αυτοί που σας παρουσιάζουν, τα γεγονότα, με άλλη όψη, νοούνται, ως γηγενής, κάτοικοι, του ευθυγράμμου, που αντικατέστησε, το δικό σας, ευθύγραμμο !
Β) Στο σημείο που θα ταξιδέψει το ευθύγραμμο μας, θα μας δείξει ότι επί αυτού του σημείου, υπάρχει, παραδοξότητα και συνεπώς, μπορούμε να την δούμε, ( αν βέβαια, το σημείο, στάσης ) του ταξιδιού, του ευθυγράμμου μας, είναι πλησίον μας !

Τότε και μόνον τότε, εμείς από το εκεί και όχι εμείς από το τώρα μας, θα είμαστε σε θέση, να διαλέξουμε, μεταξύ, των δυο, πλευρών, του τοίχου, παραδόξου, που θα εγερθεί !

Η επιλογή μας, μπορεί να είναι, να μείνουμε απολύτως, σταθεροί, στον χώρο και τον χρόνο – πραγματικότητα, που ζούμε ή να μετακινηθούμε, από το εκεί, στο τώρα και στο εδώ, με δικαίωμα, πολυυποστασίας μας !
Πέμπτος στην σειρά ταξιδευτής, είναι το ευθύγραμμο, ζωής, κόσμου, ή μικρή, άγουσα !

Και σε αυτήν την περίπτωση, οι οπτικές, είναι δυο !    

Α) Αυτό για εμάς, θα είχε την εικόνα, της αλλαγής, των γνώσεων μας, επί όποιου αρχείου, ιστορικών, στοιχείων, ανθρωπότητας, αλλά όχι μόνον σε μορφή είναι, αλλά και σε μορφή, σώματος, ( άρα, αυτό που εμείς θυμόμασταν ότι δεν είχε χτιστεί ποτέ, τώρα υπάρχει και μάλιστα, θεωρείται και αρχαίο ).

Γεγονότος, ευθυγράμμου, αλλά και ευθυγράμμου, ζωής, κόσμου ή μικρής, άγουσας !

Β) Αυτό για την μικρή, άγουσα, αλλά και τους ¨κατοίκους ¨ της, θα είχε την εικόνα αλλαγής ροής – πορείας, ανθρωπότητας, προς όποια κατεύθυνση, σε όποιο τομέα και με όποια, αποτελέσματα !

Την ακριβής εικόνα, δυστυχώς, δεν είμαι σε θέση, να σας την περιγράψω. Γιατί για να μπορώ να την δω, από ένα σημείο, που η επονομασμένη μου,  από ( άνθρωπο ), ύπαρξη, τότε δεν υπήρχε, θα πρέπει εγώ, να μπορώ να δω, την ύπαρξη μου, με πανθυποστασία και όχι, πολυυποστασία !

Κάτι, που μου πέφτει, κομματάκι, δύσκολο…

Επόμενος, χρόνος, που προτείνεται για ταξίδια στον χρόνο είναι, ο εννοιατός, χρόνος :

Αυτός, δεν είναι τόσο, πολύπλοκος, όπως οι δύο, προηγούμενοι, αλλά αντιθέτως, απλοποιεί τα πράγματα, για την λογική μας !

Ο Εννοιατός, χρόνος, λειτουργεί, με βάση την λογική μας και τις διαστάσεις αυτής, όπως θα σας τις περιγράψω, παρακάτω !

1) διάσταση ( Κινούμαστε επί ενός ευθυγράμμου, από το σημείο Α, προς --> το σημείο Β και όλα τα βήματα αυτού, που παρουσιάζονται με το Β εις την ν ( Βν )) << Η διάσταση, λογικής, αυτή, δεν ενδείκνυται, για ταξίδια, στον χρόνο >>.

2) διάσταση ( Κινούμαστε επί ενός ευθυγράμμου, από το σημείο Α, προς --> το σημείο Β και όλα τα βήματα αυτού, που παρουσιάζονται με το Β εις την ν ( Βν )) ενώ ταυτόχρονα, κάποιος άλλος, κινείται επί ενός εταίρου ευθυγράμμου, Γ προς --> Βν   προσκρούοντας, επί του δικού μας ευθυγράμμου, Α--> Βν )<< Η διάσταση, λογικής, αυτή, δεν ενδείκνυται, για ταξίδια, στον χρόνο >>.

3) διάσταση ( Κινούμαστε επί ενός ευθυγράμμου, από το σημείο Α, προς --> το σημείο ( πλατεία ), όπου όλα τα εναλλακτικά τέλη, είναι εκεί. Δηλαδή, προς Βν Δν Εν Ζν και Νν και όλα τα βήματα αυτού, που παρουσιάζονται, με το εις την ν ( ν ). Αλλά, χωρίς να μπορούμε να ορίσουμε, ποιο εναλλακτικό, τέλος, θα είναι αυτό, που εμείς θα οδηγηθούμε. << Η διάσταση, αυτή, δεν ενδείκνυται, για ταξίδι, στον χρόνο , παρά μόνον, αν αυτό προκύψει, επί εναλλακτικού, τέλους >>.
Ποσοστό, επιτυχίας, ταξιδίου, 2 ~ 5% για την επίτευξη του ταξιδίου, στον χρόνο !

4) διάσταση ( Κινούμαστε επί ενός ευθυγράμμου, από το σημείο Α, προς --> μια διχάλα, με δύο εναλλακτικά, τέλη, Βν και Δν ).

Σε αυτήν την περίπτωση, εμείς μπορούμε να ορίσουμε, ένα εναλλακτικό, τέλος, πέραν του προβλεπόμενου, το οποίο να επέχει, στοιχεία από το προβλεπόμενο και στοιχεία από ταξίδι, στον χρόνο !

Πχ ξεκινάω, από το σπίτι μου, για να πάω, σε μια καφετέρια. ( Α-->Βν )

Γνωρίζοντας, το τέλος της διαδρομής μου ( καφετέρια ).

Μπορώ να ορίσω, ένα άλλο τέλος, που όμως να μην αλλάζει, την ποιότητα του πρώτου, εναλλακτικού, τέλους !

Πχ ξεκινάω, από το σπίτι μου, για να πάω στην καφετέρια, <βέβαια η διαδρομή μου, είναι μια μεταβλητότητα>, πράγμα που σημαίνει, ότι μπορώ να κάνω την αυτήν διαδρομή, είτε με έναν κοινωνικά, αποδεκτό, τρόπο και χρόνο, είτε με έναν μη κοινωνικά, αποδεκτό, τρόπο και χρόνο !

Άρα και ο τρόπος που εγώ θα πάω στην καφετέρια, αλλά και ο χρόνος, είναι απόλυτα, μεταβλητά !

Γιατί όμως εγώ, τα παίρνω ως φυσική σταθερά ;

Αν αρχίσω λοιπών, κατά την διαδρομή από το σπίτι μου, προς την καφετέρια, να σκέφτομαι ότι ούτε ο τρόπος, είναι απόλυτα, σταθερός, αλλά, ούτε και ο χρόνος, που θα μου πάρει, να πάω στην καφετέρια, είναι απόλυτα, σταθερός, τότε, αυτόματα και το Β, αλλά και το Δ, εναλλακτικό, τέλος, είναι απόλυτα, ομοιόσημα, μεταξύ των.

Ο λόγος είναι γιατί και τα δυο, εναλλακτικά, τέλη, πρόκειται να με οδηγήσουν, στην καφετέρια !

Αφού, αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε πλέων, ( με μορφή, συναισθήματος, ότι τα πάντα είναι μεταβλητά ), τότε οι πιθανότητες να διαλέξουμε, το έτερο, εναλλακτικό, τέλος, από το προβλεπόμενο είναι 50% !


Αν λοιπόν, οδηγηθούμε στο έτερο, εναλλακτικό, τέλος, από το προβλεπόμενο, τότε ναι μεν, θα φτάσουμε στην καφετέρια, αλλά, ή ο τρόπος, που θα βρεθούμε εκεί, δεν θα είναι ο γνωστός ή ο χρόνος, δεν θα είναι ο σωστός !

Έτσι, αν ο τρόπος άλλαζε, αυτό που θα ζούσαμε θα ήταν να μεταφερθούμε εμείς, επί του οντοτικού, του στοιχείου, εναλλακτικού, τέλους, καφετερίας, χωρίς να περάσει καθόλου χρόνος, για εμάς !

Προσοχή !

Ο φίλος που θα συναντήσουμε στην καφετέρια, θα έχει το ίδιο σώμα εξωτερικά, αλλά, άλλο, είναι !

Πράγμα που σημαίνει ότι, στην πραγματικότητα, δεν είναι ο γνωστός – φίλος μας, απλός φορά, το σαρκίο, αυτού που εσείς, γνωρίζετε !

Στην περίπτωση που ο τρόπος είναι ίδιος, αλλά ο χρόνος όχι, τα πράγματα, αλλάζουν !

Μπορεί να πάτε, με τον γνωστό τρόπο στην καφετέρια, πλην όμως, να αργήσετε, πάνω από 5 ώρες ή να πάτε, πριν καν, το κανονίσετε !

Και σε αυτήν την περίπτωση, ο φίλος σας, δεν θα είναι αυτός, που εσείς γνωρίζατε !

< Η διάσταση αυτή, ενδείκνυται, για ταξίδι, στον χρόνο, αλλά σχετικά, μικρής, χρονικής, απόστασης >.

Ποσοστό, επιτυχίας, ταξιδίου, από 5 ~ 15% αν δεν αλλάξετε, εναλλακτικό, τέλος, ενώ αν αλλάξετε, εναλλακτικό, τέλος, το ποσοστό, επιτυχίας, ταξιδίου, ανεβαίνει, θεαματικά, στο 80 ~ 90% !

Το υπόλοιπο 10 ~ 20% το κρατάμε αρνητικό, για την περίπτωση, όπου το έτερο, εναλλακτικό, τέλος, παρεκκλίνει από το προβλεπόμενο, έστω και από κάποιο, μικρό, λάθος, που δεν του δώσατε, σημασία !

5) διάσταση ( Κινούμαστε επί ενός ευθυγράμμου, όπου ξεκινάει από μια πλατεία, με όλες τις εναλλάσουσες, αρχές, στο κοινό, σημείο, συνάντησης, αλλά εμείς, δεν ήμαστε σε θέση να μπορούμε, να αλλάξουμε εναλλάσουσα, αρχή, εκτός και αν αυτή, αλλάξει αφ΄ εαυτού της. Πχ Α Β Ε Ξ Κ κοκ σημείο και καταλήγει πάντα, σε έναν ρόδακα ( όπως αυτός, του νερόμυλου ) όπου όλα τα εναλλακτικά, τέλη, είναι εκεί και εμείς μπορούμε, ρολάροντας ( περιστρέφοντας ), αυτόν να αλλάζουμε εναλλακτικά, τέλη, στο ευθύγραμμο μας !

< Η διάσταση, αυτή ενδείκνυται, για ταξίδι, στον χρόνο είτε διαμέσο της επιλογής μας, επί εναλλακτικού τέλους, είτε από την ακούσια, προς εμάς, εναλλαγή, της αρχής >.

Τα ποσοστά, επιτυχίας, ταξιδίου, είναι 100% ταξίδι στο χρόνο, μικρό ή μεγάλο, αν εμείς επιλέξουμε, άλλο εναλλακτικό, τέλος, που να περιέχει εντός του, στοιχεία, χρονικού, ταξιδίου, ( ακόμα και αν δεν συνάγει, με το προβλεπόμενο, εναλλακτικό, τέλος ) !

Ποσοστό, επιτυχίας, ταξιδίου, είναι 10% για να κινήσετε, εναλλακτικό, τέλος και να σας πάει, εκεί που εσείς θέλετε, χρονικά, ( με πολυυποστασία ή όχι δική σας ) !

Ποσοστό, επιτυχίας, ταξιδίου, είναι 100% για χρονικό, ταξίδι, στο όπου, αν από ¨άγνωστο, παράγοντα¨ ,κινηθεί η εναλλάσουσα, αρχή, του ευθυγράμμου σας !

Ποσοστό, μεταβολής, του ρόδακα, εναλλάσουσας, αρχής, από εξωτερικό παράγοντα, 10% να μπορέσει να κινηθεί ο ρόδακας, εναλλάσουσας, αρχής, ευθυγράμμου σας !

Οι Διαφορές, του εναλλακτικού, τέλους, με την εναλλάσουσα, αρχή, του ευθυγράμμου σας, θα είναι πασιφανής !

Αν περιστραφεί, το εναλλακτικό, τέλος, του ευθυγράμμου σας, το αποτέλεσμα, θα σας φανερωθεί, κατά την πράξη, ενός γεγονότος !

Ενώ αν περιστραφεί, η εναλλάσουσα, αρχή, το αποτέλεσμα, θα το δείτε, πριν καν ανοιγοκλείσετε, τα μάτια σας !

6) διάσταση ( δεν κινούμαστε, επί ενός ευθυγράμμου, αλλά, επί της πολυυποστασίας, του ευθυγράμμου, συνεπώς, θεωρούμαστε ευθυγραμμικοί, πολυυπόστατοι, ταξιδευτές ) !

Σε αυτήν την διάσταση, λογικής, κινούμαστε, με δυο ρόδακες.

Έναν της εναλλάσουσας, αρχής, ( όπου μπορούμε, να ορίσουμε σε ποια εναλλάσουσα, αρχή ), ( δηλαδή γεγονός, χώρο, χρόνο, κόσμο κοκ) θέλουμε να βρεθούμε, είτε αυτή είναι ετερόχρονη, είτε ετερόχωρη, από το τώρα και το εδώ μας ) !

Και έναν, ακόμα, ρόδακα, εναλλακτικού, τέλους, ( δηλαδή, γεγονότων, χώρων, χρόνων, κόσμων κοκ ) που θέλουμε να πάμε, αλλά, όχι τώρα ή από εδώ !

Τους δυο αυτούς ρόδακες, μπορούμε να τους τοποθετήσουμε, σε όποιο ευθύγραμμο, εμείς θέλουμε και για αυτόν τον λόγω λέμε, ότι κινούμαστε, επί της πολυυποστασίας, του ευθυγράμμου μας !

< Η διάσταση, αυτή, σαφέστατα, ενδείκνυται, για χρονικά, ταξίδια > !

Ποσοστό, επιτυχίας, ταξιδίου, 100% με την διαχείριση του ρόδακα, εναλλάσουσας, αρχής !

Ποσοστό, επιτυχίας, ταξιδίου, 100% με την διαχείριση του ρόδακα, εναλλακτικού, τέλους !    

Όλες οι υπόλοιπες, διαστάσεις, ενδείκνυνται, για το ταξίδι, στον χρόνο !


Ένας άλλος χρόνος, που μας επιτρέπει τα ταξίδια, στον χρόνο, είναι ο
εννωικός, χρόνος !

Στην πραγματικότητα, αυτός ο χρόνος, δεν παρέχει, ακριβώς αυτό που στο μυαλό του ανθρώπου, νοείται, ως ταξίδι, χρόνου, αλλά, κάτι που η αντίληψης, του ανθρώπου, νοεί ή εκλαμβάνει, ως χρονικό, ταξίδι !

Ο εννωικός, χρόνος, διαφέρει, κατά πάρα πολύ, από τον γενικό ή τον συγκεκριμένο, χρόνο, ενώ αν τον κοιτάξουμε, με μια πιο προσεγγιστική, ματιά και με λίγο βάθος… Μοιάζει, σαν τον οντοτικό, χρόνο !

Για να μπορέσω, να σας μιλήσω, για τον εννωικό, χρόνο, θα πρέπει, να σας πω δυο λόγια, για το τι είναι, ο έννοως !

Ο Έννοως, είναι μια μορφή, στοιχείου, ως εν, εκ, του Νοώς, ( κάτι σαν κοσμικό, αυγό, των πάντων ), όπου όταν κάτι, επιλεχθεί, ως εν, εξ΄ αυτού, αμέσως, ο Νοώς, παίρνει και την όψη, που το στοιχείο αυτό, φέρει !

Ο Έννοως, στην πραγματικότητα, δεν έχει χρόνο, με την μορφή που ο άνθρωπος τον εκλαμβάνει, αλλά, αντιθέτως, ο ίδιος, ο χρόνος, είναι ένα στοιχείο που έχει επιλεχθεί, ως εν, εκ, του Νοώς, για την ύπαρξη, της υπόστασης, χρόνου !

Στην περίπτωση του εννωικού, χρόνου, το τώρα μας, πχ 6:33 μμ είναι ένας έννοως και κατ΄ επέκταση, αυτό μοιάζει λίγο και στον οντοτικό, χρόνο, όπου 6:33 με το 6:34 όπου νοείται, ως οντοτικός, χρόνος, των λεπτών !

Το ίδιο ισχύει, αν πούμε πχ 6/7/1975, εν ώρα 11:00:00¨ πμ, ημέρα Τετάρτη !

Στην πραγματικότητα, αυτό αποτελείται, από έναν έννωο, αρίθμησης, ημέρας, έναν έννωο, αρίθμησης, μήνα, έναν έννωο, αρίθμησης, χρόνου, έναν έννωο, αρίθμησης, ώρας, έναν έννωο, αρίθμησης, λεπτών, έναν έννωο, αρίθμησης, δευτερολέπτων και έναν έννωο, ονομασίας, ημέρας.

Άρα, αποτελείτε, από 7 εννώους !

Πλην όμως, μπορεί να εκληφθεί και ως ένας, έννωος, συνειδησιακού, σημείου, στίξης, επί του κόσμου μας !

Αν λοιπόν μπορώ να αλλάξω έννωο, ( μέσο της πολυυποστασίας, αυτού ) και από 30/04/2013, εν ώρα 6:43:40¨ μμ, ημέρα Δευτέρα, να μεταποιήσω αυτόν, σε 6/7/1975, εν ώρα 11:00:00¨ πμ, ημέρα Τετάρτη, τότε αυτό που θα συμβεί, θα μοιάζει μεν, με ταξίδι, στον χρόνο, πλην όμως, δεν θα είναι !

Αυτό που θα συμβεί αν κάνω το άνωθεν, είναι, να μεταποιήσω τον έννωο του τώρα μου, στην νέα ημερομηνία, χωρίς όμως, να έχω μετακινηθεί καθόλου, από το εδώ ή το τώρα μου και χωρίς, να αλλάξει το γύρο σκηνικό μου, όπως πχ στις ταινίες, επιστημονικής, φαντασίας !

Αντιθέτως, όλα θα συνεχίσουν να είναι, όπως ακριβώς ήταν, εκτός από το ότι το συνειδησιακό, στίγμα, του κάθε ενός ή του κάθε τι, όπου θα κατονομάζει, ως φυσική, χρονική, στιγμή, το 6/7/1975 εν, ώρα 11:00:00¨ πμ, ημέρα Τετάρτη !

Άρα, ο χρόνος αυτός, αν δεν ξέρεις να τον χειριστείς, δεν ενδείκνυται, για ταξίδι, στον χρόνο !

Αν όμως, θέλετε να δοκιμάσετε και διαμέσο αυτού, τότε θα σας πω, πως αυτό, μπορεί να γίνει πράξη, με όσο πιο απλά, λόγια μπορώ !

Για αρχή, καλό θα είναι να ορίσετε πρώτα, την δικής σας εννωική, πολυυποστασία !

Πώς όμως, γίνεται αυτό ;

Ο τρόπος, είναι πολύ πιο απλός, από ότι μπορείτε, να φανταστείτε.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι, να καταλαβαίνετε, ( διαμέσο, συναισθήματος ), ότι τα πάντα γύρο σας, είναι ευμετάβλητα και ποτέ μα ποτέ, δεν είναι, φυσική, σταθερά !

Αυτό σημαίνει, ότι θα πρέπει να είστε απόλυτα έτοιμοι, να ( αφήσετε και το τελευταίο, στοιχείο, αυτοδυναμίας σας ) ¨κάτι, που θα δείξω, σε άλλο γραπτό, το πώς μπορεί να γίνει¨ !

Μια εικόνα, που αυτό, ¨στο περίπου, θα παρουσιάζει¨, είναι η εξής :

Εκ του κόσμου Π ( παραδοξότητας ) : Ο έννωος, δεν την αγγίζει !

Εκ του κόσμου Ν ( νοώς, των πάντων ) :

Τα πάντα, κάτω από αυτόν, θα είναι μεταβλητά και ποτέ, φυσική, σταθερά !

( αυτό παρουσιάζει και την πολυυποστατική, εννωική σας, φύση ) !

Εκ του κόσμου Ω ( Ον μέγα – Οντότητα ) :

Μόνον κατά την περίοδο χρόνου, όπου το σώμα σας κατοικείται, από πάνω από ένα είναι, ταυτόχρονα και ταυτόχωρα, χωρίς αυτό να σημαίνει, ότι αυτά τα πχ δυο είναι σας, που λειτουργούν ταυτόχρονα και ταυτόχωρα, θα πρέπει να είναι και φυσική, σταθερά !

( Δηλαδή, ότι θα πρέπει να παραμένουν, πάντα, τα ίδια, δυο, είναι, γιατί τότε, θα πράττετε, ως μονουποστατικές, Οντότητες
( Ω ) με δύο ή και περισσότερα, αλλά πάντα, ίδια, είναι ) !

Πράγμα που σημαίνει, ότι μόνον ότι ξέρει το κάθε είναι, από τα αριθμητικά σας είναι, θα σας γίνεται, γνωστό !

Ότι θα μπορούσε, να το γνωρίζει ένα άλλο είναι, που να είναι, επί της πολυυποστασίας, του δικού σας ή ετέρου είναι, αυτό θα έμενε, για πάντα, στην αφάνεια !

Άρα, μόνον όταν όλα, όσα, είναι, υπάρχουν ταυτόχρονα και ταυτόχωρα αλλά ταυτουπαρξιακά, μέσα στο ίδιο σώμα, μπορούν να στέκουν, το κάθε ένα για τον εαυτό του, ως πολυυπόστατο, μόνον τότε, επιτυγχάνετε, την πολυυποστατική σας, ( Ω ) Οντότητα !

Εκ του κόσμου της Ε ( Εννοιότητας ) :

Θα πρέπει να είστε σε θέση, να καταλάβετε, ότι το είναι ( ύπαρξη ) σας, θα πρέπει να είναι πολυυπόστατο, ο χώρος, επίσης και ο χρόνος, επίσης, όπου, όποτε και με όποιον, τρόπο ή ύπαρξη, ( είναι σας ) εσείς, βρεθείτε !

Εκ του κόσμου της Υ, ( συγκεκριμένος, χρόνος ) :

Θα πρέπει να είστε σε θέση, να κατανοείτε ότι, ούτε το σώμα σας, ούτε το γεγονός σας, ούτε το ευθύγραμμο σας, αλλά ούτε καν, το ευθύγραμμο, ζωής, κόσμου σας ή η μικρή, άγουσα σας, δεν μπορεί να είναι, μια ή αλλιώς, φυσική, σταθερά, αλλά, αντιθέτως, οφείλετε να τα σκέφτεστε, ως πολυυπόστατα !

Εκ του κόσμου Ο ( Ον μικρό ) χρησιμότητα :

Το αυτό ισχύει και για την Ο, η οποία, μας αναγνωρίζει, βάση του λόγου ύπαρξης μας – χρησιμότητα μας !

Και η χρησιμότητα σας, θα πρέπει, να μπορεί, να στέκει, ως πολυυπόστατη !

Αν τελικά, φτάσετε σε αυτό το επίπεδο και έχετε, ενεργοποιήσει την πολυυποστατική, εννωική, φύση σας, τότε μπορείτε, να τραβήξετε, από τον όποιο, έννωο, την ίδια, την πολυυποστασία του !

Πιο συγκεκριμένα, θα μπορείτε να αλλάξετε, τον εν, εκ, του νοώς, 30/04/2013, εν ώρα 6:43:40¨ μμ, ημέρα Δευτέρα, περιοχή Πειραιάς, σημείο Πόρτο Λεόνε, ( με εικόνα ), ως συνειδησιακό, στίγμα, χρόνου, επί ευθυγράμμου, ζωής, κόσμου, σε εν, εκ, του νοώς, ( έννωο  6/7/1975, εν ώρα 11:00:00¨ πμ, ημέρα Τετάρτη και περιοχή Καληθέα, σημείο Πλατεία Κύπρου, ( με εικόνα ) και πάλι, ως συνειδησιακό, στίγμα, χρόνου, ευθυγράμμου, ζωής ,κόσμου !

Κάτι τέτοιο θα σήμαινε, ότι εσείς αλλάξατε τον έννωο σωστά και όντως βρεθήκατε, από το τώρα και το σήμερα, στην ακριβής ημερομηνία, ώρα και ημέρα, ως επίσης και στην περιοχή, αλλά και το ακριβές, σημείο, που εσείς, θέλατε, να πάτε !

Σε αυτήν την περίπτωση, το ποσοστό, επιτυχίας, ταξιδίου, θα είναι 100% !

Έτσι, Ναι ! Ενδείκνυται, ο εννωικός, χρόνος, για ταξίδια, στον χρόνο !

Αν όμως, δεν αλλάξετε, το συνειδησιακό, στίγμα, χρόνου, επί του ευθυγράμμου, ζωής, κόσμου και το αλλάξετε, ως προς το γεγονός πχ, τότε αυτό που θα συμβεί, είναι, να μεταφέρετε την εικόνα, από την χρονική, στιγμή, συν τον χώρο, από το σημείο που εσείς είχατε ορίσει να πάτε, στο τώρα σας, γεγονός !

Όποιο και αν είναι αυτό, από συζήτηση, με έναν φίλο, μέχρι, τρέχω να προλάβω, το λεωφορείο !

Έτσι, αυτό που θα συμβεί είναι, να προκαλέσετε, ένα ρήγμα, χωροχρονικό, όπου από την μια πλευρά, θα βρίσκεστε εσείς και από την άλλη, τα πάντα όλα, όσα, οριστήκαν, ότι θα υπάρχουν εκεί που εσείς θέλατε, να πάτε !

Αυτό μπορεί να έχει καταστροφικά, αποτελέσματα, αφού δυστυχώς, θα είναι εμφανές, μόνον στα δικά σας, μάτια, ως επίσης και σε όποιου γνώριζε το αυτό γεγονός ( της φυγής σας ) !

Για όλους τους υπόλοιπους και του εδώ αλλά και του 1975, η ρωγμή αυτή, θα είναι αφανής, πλην όμως, όποιος ( έστω και με σκέψη, αν πλησιάζει σε κάποιο στοιχείο της πράξης, φυγής σας ), αυτόματα και χωρίς καν να είναι εκεί, ( δηλαδή πχ στην Καληθέα ) από όπου και αν είναι και από όποια, χρονική, στιγμή, ( αν βρίσκεται στην Καληθέα ή ακόμα και στον χώρο, που αργότερα, ονομάστηκε, Καληθέα ) θα μπορεί, χωρίς να το γνωρίζει, να περνά στο εδώ και στο τώρα, ενώ το πρόβλημα, δεν σταματά εδώ.

Θα μπορούν να φύγουν και από το εδώ άτομα, τα οποία είτε θα μεταφερθούν με ασφάλεια, στο 1975 στην Καληθέα, είτε, διαμέσο, διαύλων, που θα έχουν σχηματιστεί, μπορεί να τους στείλει, σε άλλη, περιοχή, επί του 1975 ή σε άλλο χρόνο, επί της Καληθέας, καθαρά ως προσπελάσοντες και όχι, ως συμβαλλόμενους !

Ο εννωικός, χρόνος, επέχει, άπειρες μεταβλητές, που μπορούν να παρουσιάσουν, πολλά διαφορετικά, ποσοστά επιτυχίας, του ταξιδίου στον χρόνο !

Θα προσπαθήσω, ( αν και είναι θεωρητικά, αδύνατων ), να σας παρουσιάσω μερικά !

1) Να αλλάξετε, τον εννωικό χρόνο, ως έννωο, χρόνου, έτσι, όπως εσείς, το αντιλαμβάνεστε !

Ποσοστό, επιτυχίας, ταξιδίου, 0% !

Η πράξη αυτή, πρόκειται να οδηγήσει σε λάθος, αφού αυτό που θα γίνει, αντί της πράξης, ταξιδίου σας, είναι να αλλάξει, ο έννωος, του χρόνου, με αποτέλεσμα, να χαλάσει, το εύρος του δευτερολέπτου και κατ΄ επέκταση, το εύρος του γενικού, χρόνου !

Κάτι τέτοιο, θα ήταν επιζήμιο, για τον άνθρωπο, αφού πλέων, το εύρος του δευτερολέπτου, μπορεί να αγγίξει το άπειρο, με αποτέλεσμα, την αποσυντόνιση της ζωής, για όλη την ανθρωπότητα και ίσως και άλλων, όντων, που εκλογικεύουν τον γενικό, χρόνο, όπως εμείς !  

2) Να αλλάξετε τον εννωικό, χρόνο, ως γεγονός !

Ποσοστό, επιτυχίας, ταξιδίου, !

Η πράξη αυτή, πρόκειται να οδηγήσει σε λάθος, αφού αυτό που θα γίνει, αντί της πράξης ταξιδίου σας, είναι να αλλάξει ο έννωος, του γεγονότος σας, ( χώρου που βρίσκεστε, μια συζήτησης σας με μια παρέα, μια προσμονή σας, για να έρθει κάποιος, κοκ) σε έννωο, χρόνου !

Αυτό σημαίνει, δύο, πράγματα !

Α) Τα στοιχεία του γεγονότος, πρόκειται να κινούν τον χρόνο και μόνον αυτά !

Δηλαδή, αν δεν προχωρά, η ροή στο γεγονός σας, με όποιο τρόπο, τότε και ο γενικός, χρόνος, θα παραμένει, απόλυτα, στατικός !

Ενώ αν προχωρά η ροή του γεγονότος, ( πάντα με βάση, τους πυλώνες, γεγονότος ).

Τότε με κάθε πέρασμα, της αυτής ροής, από κάποιον πυλώνα γεγονότος, ( ή πιθανό οντοτικό, χρόνο, ή βήμα, γεγονότος ) ο χρόνος, θα κάνει την μικρότερη, για την λογική του ανθρώπου, κίνηση !

Αυτή ορίζεται, πχ σε κλάσμα επί του δευτερολέπτου, πχ 11:29:32¨:28΄΄΄ μμ και μετά το πέρασμα από τον πυλώνα, να πάει 11:29:32¨:29΄΄΄ μμ !

Ο χρόνος, που μπορεί όμως κάποιος να εκλογικεύσει ότι πέρασε, μέχρι η ροή του γεγονότος, να περάσει από τον επόμενο, πυλώνα, μπορεί να αγγίζει και ώρες ή μέρες, πλην όμως, να έχει περάσει, μόνον ένα 1 κλάσμα, δευτερολέπτου !

Το επόμενο στοιχείο χρόνου, που ο άνθρωπος γνωρίζει, ως το ελάχιστο ποσοστό, χρόνου, είναι, το δευτερόλεπτο πχ 11:29:32¨ μμ και μετά το πέρασμα, της ροής από τον πυλώνα γεγονότος, η ώρα να είναι, 11:29:33¨ !

Και σε αυτήν την περίπτωση, ισχύει το άνωθεν παράδειγμα, για το πώς ο άνθρωπος, πρόκειται να νοιώσει τον χρόνο, μέχρι η ροή, να περάσει από πυλώνα γεγονότος !

Β) Το ίδιο το γεγονός, να είναι ο χρόνος !

Αυτό είναι ακόμα χειρότερο, γιατί πρόκειται να θέσει, σε πλήρη στάση, τον γενικό, χρόνο μέχρι κάτι…Να μας βγάλει από το αυτό γεγονός, όπου και πάλι, όλα θα γίνουν, όπως και πριν !

3) Να αλλάξετε τον εννωικό, χρόνο, μιας άλλης, χρονικής, περιόδου, πχ 1800 πχ,  με το έννωο, συνειδησιακού, στίγματος, της δικής σας ύπαρξης, επί της τώρα σας, χρονικής, στιγμής !

Ποσοστό, επιτυχίας, ταξιδίου, 90%

Η πράξη αυτή, αν και πρακτικά για κάποιον που γνωρίζει είναι λάθος, εντούτοις, είναι απόλυτα ικανή, να σας προσφέρει, χρονικό, ταξίδι !

Αυτό που θα συμβεί είναι, να μεταφραστεί το εννωικό, συνειδησιακό σας, στίγμα, ύπαρξης, επί της τώρα χρονικής, περιόδου σας, σε εννωικό, συνειδησιακό, στίγμα, ύπαρξης σας, επί μιας άλλης, χρονικής, περιόδου, που όμως ΔΕΝ, είναι απαραίτητο, να είναι και η σωστή, σύμφωνα με αυτά, που ιστορικά για την τότε εποχή, εσείς, γνωρίζετε !

Το άλλο πρόβλημα είναι, ότι δεν γνωρίζετε καθόλου το που θα σας πάει, επί χώρου, πράγμα που εν τέλει, μπορεί να αποβεί και μοιραίο, λόγω των κινδύνων, που μπορεί να ελλοχεύουν, επί της θέσης που θα βρεθείτε πχ σε θάλασσα, αλλά όχι κάπου καταμεσής πελάγους μόνον, αλλά και σε βάθος, 436 μέτρων πχ.

Κάτι, που όπως καταλαβαίνετε, δεν πληρεί τους κανόνες ασφαλείας, για να κάνετε ένα ασφαλές, ταξίδι, στον χρόνο !

Αυτός ο λόγος της επικινδυνότητας, είναι και ο λόγος, που η πράξη αυτή, με αυτόν τον τρόπο, δεν προτείνεται !    

Πλην όμως, η πράξη αυτή, σε ( ιδιαίτερες, περιπτώσεις, κινδύνου ), μπορεί να ακολουθηθεί και να σας παρέχει, μεταφορά, στον χρόνο !

4) Να αλλάξετε, τον εννωικό, χρόνο, επί της οντότητας, χρόνος !

Ποσοστό, επιτυχίας, ταξιδίου, 17 ~ 80% που όμως, δεν ορίζεται από εσάς, αλλά από τον ίδιο τον χρόνο, που πλέων θα δρα, ως ζωντανός !

Αυτό, θα μπορούσε να σας κάνει να βιώσετε χρονικό, ταξίδι, αλλά, όχι με την σωστή, έννοια αυτού !

Η εικόνα που αυτή η πράξη θα παρουσιάζει, θα μοιάζει με έναν γενικό, χρόνο, ο οποίος απέκτησε, ζωή και κατ΄ επέκταση και συνείδηση και θέλω και προσωπικότητα και χαρακτήρα κοκ.

Αυτό που θα συνέβαινε, θα ήταν μέγα, λάθος, το οποίο δυστυχώς, θα το πλήρωνε όλη η ανθρωπότητα και όποιες άλλες οντότητες, εκλογικεύουν, τον γενικό, χρόνο ως κάτι άβουλο, που απλά ρέει προς το μέλλον, ( αν και κατά την γνώμη μου, ο γενικός, χρόνος, ρέει, προς το παρελθόν και όχι προς το μέλλον και εμείς, οι άνθρωποι και ότι άλλο υπακούει στους ίδιους κανόνες γενικού, χρόνου, αυτό που κάνουμε είναι, να σερφάρουμε, κόντρα, στα κύματα, του χρόνου ).

Αυτό που θα ζήσετε και εσείς, αλλά και όλοι οι άλλοι, είναι λίγο ανατριχιαστικό, αλλά ταυτόχρονα και πρωτόγνωρο και ίσως και λίγο φαντασμαγορικό, αν ζωντανέψει ο γενικός, χρόνος !

Ο γενικός, χρόνος, που πλέων κανένας δεν του δίνει σημασία, αλλά αντιθέτως, την ολοκληρωτική μας, σημασία, την δίνουμε, σε αυτό που μετρά τον χρόνο, πλέων, θα ζωντανέψει μπροστά μας, με όλη τη σημασία της φράσης !

Θα νοιώθουμε την παρουσία του, όπως ακριβώς νοιώθουμε την παρουσία κάποιου άλλου, ανθρώπου, που βρίσκεται στο ίδιο δωμάτιο, με εμάς !

Κάποιοι από τους ανθρώπους, ( ενδιάμεσοι ή medium, ελαφροήσκιοτοι, διαισθητικοί κοκ ) πιθανός και να κάνουν, περίεργες και ιδιόρρυθμες συζητήσεις, με αυτόν !

Θα τον νοιώθουμε κοντά μας, κάτι που θα σημαίνει, ότι ο δικός μας χρόνος, θα περνά πιο γρήγορα !

Όταν πάλι δεν τον αισθανόμαστε, κοντά, ο χρόνος, θα μοιάζει με ακίνητος, ( παρόλα αυτά, τα πάντα, θα κινούνται ) !

Όταν ο ίδιος ο κύριος, χρόνος αποφασίσει, ότι θέλει να μεταφερθεί κάπου αλλού, ( χωρικά, για αυτόν ), εμείς, θα χάνουμε τα πάντα από το τώρα μας και θα βρισκόμαστε, στην χρονική, στιγμή, που ο ίδιος, ο χρόνος, επισκέφτηκε, ( ως άλλο χώρο, για αυτόν ) !

Αν πάλι, θελήσει να ¨σκεφτεί¨ κάτι για εμάς και ο κόσμος αλλά και ο χρόνος, θα αποκτούν μια πιο πλασματική, όψη !

Αν κάνει πως αισθάνεται κάτι, ( ότι θα μπορούσε, να σημαίνει αυτό, για εμάς ) ο χρόνος, πιθανός και να αποκτούσε, ανόμοια, σχήματα, όπου άλλες, φορές είναι πιο παχύς και κυλά, αργά και άλλες, πιο ισχνός και κυλά, γρήγορα, άλλες πάλι, κυλά, προς τα εμπρός ( κάνοντας μας, να πηγαίνουμε αντίθετα, από ότι πάμε τώρα, στον χρόνο ), άλλες, να πηγαίνει πλάγια, όπου εκεί μπορεί να βιώσουμε και πολυυποστασία δική μας ή και χώρων που εμείς γνωρίζουμε και άλλες πάλι, να πηγαίνει προς τα κάτω, προκαλώντας μας, ζωή, αναπόφευκτου. ( Ζωή υπαρξιστών ή όντων, που ζούνε, στην Υ έναν κόσμο, μακριά, από τον δικό μας ) !

Ακόμα, να πηγαίνει, προς τα επάνω, όπου αυτό, θα σήμαινε, εικόνες, απαράμιλλης, παραδοξότητας, για εμάς !

Θα μπορούσε βέβαια, να αλλάξει και όψη όπως κάνουμε εμείς, με το ντύσιμο και το χτένισμα μας, κάτι, που για εμάς, θα εμφάνιζε, μορφή, διακοπών ( ρηγμάτων ), επί αυτού, αφού η μόνη, όψη, που έχουμε για αυτόν είναι, αυτή που μετριέται με υποκλίμακες, ισάριθμες ή και όχι ( δευτερόλεπτα, λεπτά, κλάσματα κοκ ) !

Σίγουρα αν τύχαινε και ¨ζωντάνευε¨, ο χρόνος, αυτό θα μας έβαζε, σε τρελούς, μπελάδες, ως επίσης και σε ρυθμούς, ζωής, πρωτόγνωρους, για την ανθρωπότητα !

Υπάρχουν, άπειρες εφαρμογές ή τρόποι, αλλαγής, του εννωικού, χρόνου, ως επίσης και άπειρα, λάθη, που μπορεί να κάνουμε επί αυτού, οπότε θεωρώ, ότι τέσσερα, παραδείγματα, είναι σχετικά κατατοπιστικά, από εκεί και μετά, νομίζω, ότι είναι πλατειασμός !      


Καλό είναι να μην επιχειρήσετε, το χρονικό, ταξίδι, με τον εννωικό, χρόνο, αν δεν είστε σίγουροι ( διαμέσο, της πολυυποστασίας σας ) ότι γνωρίζετε, ακριβώς, το τι θέλετε, να κάνετε !
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://diataraktis.forumgreek.com
 
Εφαρμογη ταξιδιου στον χρονο μερος 3
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Εφαρμογή ταξιδίου στον χρόνο μέρος 1
» Εφαρμογη ταξιδιου στον χρονο μερος 4
» Εφαρμογη ταξιδιου στον χρονο μερος 2
» ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ 3 ΚΥΚΛΟΣ Α ΜΕΡΟΣ
» ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ 3 ΚΥΚΛΟΣ Β ΜΕΡΟΣ

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Διαταράκτης πραγματικότητας :: Θέματα διατάραξης ( κοσμικής, ανθρώπινης ή προσωπικής ) πραγματικότητας :: Εφαρμογές-
Μετάβαση σε: