Διαταράκτης πραγματικότητας

Διαταράκτης πραγματικότητας

Φαινόμενα που κατά τον κοινό νου είναι ακατανόητα και αποτελούν μυστήριο βρίσκουν πάντα την απάντηση με απόλυτα φυσικές μεθόδους που μας επιτρέπουν να κατανοήσουμε το ποιόν αυτών. Η ίδια η φύση απαντά στο άγνωστο ...
 
ΦόρουμΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Το φόρουμ αυτό σχετίζεται με την διατάραξη της πραγματικότητας που ζούμε στην καθημερινότητα μας, που όμως δεν γίνεται αντιληπτή από τους περισσότερους από εμάς. Πολλοί άνθρωποι έχουν βιώσει κάποια ακατανόητα φαινόμενα, ( διατάραξης της πραγματικότητας ) που τους έχουν τρομάξει, ή τους έχουν προβληματίσει, λίγο ή πολύ και παραμένουν σιωπηλοί, φοβούμενοι την κατακραυγή των γύρω συνανθρώπων τους. Ως εκ τούτου, επιδιώκουν να διαγράψουν τα φαινόμενα αυτά σιγά, σιγά από την μνήμη τους, φοβούμενοι, προσπαθώντας να μην διαφοροποιούνται από το κοινωνικό σύνολο. Κάτι τέτοιο θα σήμαινε ότι ο κάθε άνθρωπος που έχει βιώσει ένα φαινόμενο στην ζωή του, θα προσπαθούσε να το αποποιηθεί, προκειμένου να μην μπει στο στόχαστρο, επιτρέποντας σε όλους τους άλλους να του πετάξουν τα βέλη της δικής τους ανασφάλειας, κερδίζοντας έναν πόλεμο που όμως στην πραγματικότητα δεν είναι ούτε μάχη ... Έτσι ο φίλος μας ή η φίλη μας που βίωσε ένα φαινόμενο μπορεί επιτέλους να βρει ένα απάγκιο όπου και θα εναποθέσει τους φόβους του και τις ανησυχίες του για θέματα που μέχρι τώρα δεν μπορούσε να συζητήσει με κανέναν άλλο άνθρωπο για τους παραπάνω λόγους. Στο φόρουμ αυτό μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας, όλες τις εμπειρίες σας, ή φίλων, ή γνωστών σας που όμως να είναι απόλυτα αληθείς. Σε περίπτωση που αναφέρετε γεγονότα που παρεκκλίνουν της πραγματικότητας, οι απαντήσεις που θα λάβετε θα είναι ανάλογες με τα γεγονότα που περιγράψατε. Στο φόρουμ αυτό θα συζητάμε μόνον τις εμπειρίες που εσείς ή κάποιος που εσείς γνωρίζετε, έχει ζήσει και όχι αόριστες συζητήσεις όπως έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε και σε άλλα φόρουμ. Αυτό το κάνουμε για να δοθούν απαντήσεις σε αυτούς που πραγματικά τις χρειάζονται και όχι απλώς για να κάνουμε μια απλή συζήτηση έτσι για να περνά η ώρα ...

Μοιραστείτε
 

 Καλώς ήρθατε στο φόρουμ !

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Johnart
Admin
Johnart

Ζώδια : Υδροχόος Άλογο
Αριθμός μηνυμάτων : 72
Ημερομηνία εγγραφής : 08/09/2012
Ηλικία : 42

Καλώς ήρθατε στο φόρουμ !  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Καλώς ήρθατε στο φόρουμ !    Καλώς ήρθατε στο φόρουμ !  I_icon_minitimeΚυρ Σεπ 09, 2012 8:49 am

Σας καλωσορίζω λοιπών στο φόρουμ αυτό που λέγεται διαταράκτης πραγματικότητας !

Ο λόγος που το φόρουμ πήρε αυτό το όνομα, είναι γιατί το θέμα για το οποίο πρόκειται να συζητήσουμε εδώ, είναι η διατάραξη της αυτής πραγματικότητας.

Η πραγματικότητα που ζούμε, διαταράσσεται αρκετά συχνά, από κάποιους παράγοντες ( μεταβλητές ), που ακόμα για τον άνθρωπο, παραμένουν πλήρως άγνωστες.

Ο τρόπος, που γίνεται η διατάραξη της πραγματικότητας, είναι απλώς, αλλά και σύνθετος μαζί. Εμείς θα δοκιμάσουμε, τον απλό τρόπο επεξήγησης αυτού.

Η πραγματικότητα που ζούμε, είναι ένα αποτέλεσμα συνοθήλευσης της εικονικής αντίληψης μας, ως επίσης και της κατανοητής αντίληψης μας. Φανταστείτε τώρα, ότι η πραγματικότητα αυτή, είναι ένα είδος καναλιού που παίζει σε μια υπέρ τηλεόραση. Η φυσική λειτουργία αυτής της υπέρ τηλεόρασης, είναι να εκπέμπει σε ένα μήκος κύματος ( συχνότητα ). Τώρα φανταστείτε, ένα άλλο μηχάνημα, που στην περίπτωση μας, ( μπορεί να είναι μια άλλη ή παράλληλη πραγματικότητα ) ή ακόμα και ένας άγνωστος αστάθμητος παράγων, όπου η δική του λειτουργία, παρεμβάλει στην λειτουργία της αρχικής πραγματικότητας. Αυτό που θα συμβεί, όπως όλοι μας είμαστε σε θέση να καταλάβουμε ... Είναι να υπάρξουν παρεμβολές ή αλλιώς διαταράξεις στην αυτή γνωστή μας πραγματικότητα.

Υπάρχουν, τρις τρόποι διατάραξης της αυτής πραγματικότητας, που προκύπτουν από την ικανότητα μέτρησης διαφοράς μεταξύ των.


1)Η μικρή διατάραξη : Σε αυτήν την περίπτωση , οι παρόντες παρατηρητές αυτής της παρεμβολής, θα δουν ... ένα είδος σάρωσης στο οπτικό τους πεδίο.
Την σάρωση αυτή, πολλές φορές ο άνθρωπος την παρερμηνεύει, με αποτέλεσμα να θεωρεί ότι ...ζαλίστηκε ή ότι τα μάτια του κουράστηκαν και άλλες δικαιολογίες, που εκείνη την ώρα το μυαλό μας σκαρφίζεται, για να μπορεί να κατανοήσει, την αυτή διατάραξη της πραγματικότητας που ζούμε.


2) Η μεγάλη διατάραξη : Σε αυτήν την περίπτωση, ο ή οι παρόντες παρατηρητές θα δουν ... μια μετακίνηση αντικειμένου, σε μικρές ή και σε μεγάλες αποστάσεις ( χωρίς όμως να είναι σε θέση να παρατηρήσουν το αντικείμενο, την ώρα που κινείται, αντιθέτως το βλέπουν από την Α θέση, στο τραπέζι, κατευθείαν στην Β, όση απόσταση και αν υπάρχει μεταξύ των δυο θέσεων αυτών ). Το πρόβλημα είναι, ότι οι υπόλοιποι, δεν το είδαν αυτό και κατά συνέπεια, αν εσείς, πείτε το συμβάν, θα σας πούνε
τρελό ή τρελή. Ένα άλλο παράδειγμα, που ανήκει στην ίδια κατηγορία, είναι η ανεξήγητη εξαφάνιση αντικειμένων ( μικρών ή και μεγάλων ) που λίγο, πολύ, όλοι μας, έχουμε βιώσει με κάποιο δικό μας αντικείμενο. Πχ Ένα τετράδιο, που γράφουμε τα ποιήματα μας ... πάντα το τοποθετούμε, εντός ενός συρταριού στο γραφείο μας. Ποτέ τελειώνοντας την γραφή μας σε αυτό, δεν το αφήνουμε εκτός συρταριού. Μετά την παρεμβολή όμως, που υπέστη η πραγματικότητα μας , όλα είναι πιθανά. Έτσι όταν την επόμενη μέρα ανοίξουμε το συρτάρι μας, με έκπληξη θα αντικρίσουμε το τετράδιο να λείπει ! Μπορούμε να ψάξουμε το συρτάρι, βγάζοντας τα πάντα από μέσα του ή ακόμα να βγάλουμε και το ίδιο το συρτάρι από την θέση του. 'Οπως και να έχει, δεν θα βρούμε το τετράδιο μας ! Θα αρχίσουμε να ρωτάμε, τον ή την σύζυγο ή αυτούς με τους οποίους μένουμε μαζί, αν και κατά πόσο το πείραξαν ή το πήρανε αυτοί. Σε αυτό το σημείο, άγνωστο γιατί ακόμα, κάποιος από τους άλλους που κατοικούν στο ίδιο σπίτι με εμάς, θα ανοίξει το συρτάρι και...αβίαστα τελείως, θα μας υποδείξει το τετράδιο εντός του συρταριού μας. Επίσης θα μας υποδείξει και την στραβωμάρα μας. ( Η στραβωμάρα που αναφέρω, είναι ο τρόπος που η ίδια μας η λογική, χρησιμοποιεί για να κατανοήσει το τι πραγματικά έγινε. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΒΩΜΑΡΑ ).


3) Οι πολύ ισχυρές διαταράξεις της πραγματικότητας : Σε αυτήν την περίπτωση, ο ή οι παρατηρητές θα βιώσουν κάποιο πολύ ισχυρό φαινόμενο ... Όπως πχ μια χρονομετάθεση ( μετάθεση, επί της ιδίας πραγματικότητας μεν, αλλά σε άλλο χρονικό βρόγχο. Η απόσταση χρόνου, που υπάρχει από το τώρα μας μέχρι το σημείο που μεταφερθήκαμε, δεν είναι απαραίτητο να είναι πολύ μακρινή από το τώρα μας, σε παρελθόν ή μέλλον. Αντιθέτως, μπορεί να είναι και πολύ κοντινή, τόσο που να μην γίνει καν αντιληπτή. Σε περίπτωση όμως, που ξεπεράσει κάποια λεπτά ή ακόμα και ώρα, η διαφορά με το τώρα μας, αυτό θα γίνει επαρκώς αντιληπτό, από όλους, όσους το βιώσουνε ). Ένα άλλο φαινόμενο, που μπορεί να προκληθεί από αυτήν την διατάραξη, είναι η κοσμική μετάθεση . ( ή τουλάχιστον, έτσι γίνεται αντιληπτή, από την
λογική μας ). Σε αυτήν την μετάθεση, μπορεί να βλέπουμε τον ίδιο χώρο, με αυτόν που βρισκόμασταν και πριν, αλλά με μόνη διαφορά, ότι δεν περιέχει, κανένα είδος ζωής εντός του, όσο και αν τον περπατήσετε ... Μην σας ανησυχεί όμως ! Πάντα η φύση, μπορεί και επαναφέρει τα πάντα, στην αρχική τους ισορροπία όποια και αν είναι αυτή. Έτσι, αν τυχών και βρεθείτε εκτός κόσμου ... ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙΤΕ ! Η ίδια η φύση, μετά από κάποιο σχετικά μικρό χρονικό διάστημα, θα σας επαναφέρει και πάλι, στην γνωστή σας πραγματικότητα, χωρίς να έχετε πάθει το παραμικρό !

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://diataraktis.forumgreek.com
 
Καλώς ήρθατε στο φόρουμ !
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Διαταράκτης πραγματικότητας :: Θέματα διατάραξης ( κοσμικής, ανθρώπινης ή προσωπικής ) πραγματικότητας :: Τρόποι διατάραξης της πραγματικότητας που ζούμε και φαινόμενα που έχουμε βιώσει-
Μετάβαση σε: