Διαταράκτης πραγματικότητας

Διαταράκτης πραγματικότητας

Φαινόμενα που κατά τον κοινό νου είναι ακατανόητα και αποτελούν μυστήριο βρίσκουν πάντα την απάντηση με απόλυτα φυσικές μεθόδους που μας επιτρέπουν να κατανοήσουμε το ποιόν αυτών. Η ίδια η φύση απαντά στο άγνωστο ...
 
ΦόρουμΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Το φόρουμ αυτό σχετίζεται με την διατάραξη της πραγματικότητας που ζούμε στην καθημερινότητα μας, που όμως δεν γίνεται αντιληπτή από τους περισσότερους από εμάς. Πολλοί άνθρωποι έχουν βιώσει κάποια ακατανόητα φαινόμενα, ( διατάραξης της πραγματικότητας ) που τους έχουν τρομάξει, ή τους έχουν προβληματίσει, λίγο ή πολύ και παραμένουν σιωπηλοί, φοβούμενοι την κατακραυγή των γύρω συνανθρώπων τους. Ως εκ τούτου, επιδιώκουν να διαγράψουν τα φαινόμενα αυτά σιγά, σιγά από την μνήμη τους, φοβούμενοι, προσπαθώντας να μην διαφοροποιούνται από το κοινωνικό σύνολο. Κάτι τέτοιο θα σήμαινε ότι ο κάθε άνθρωπος που έχει βιώσει ένα φαινόμενο στην ζωή του, θα προσπαθούσε να το αποποιηθεί, προκειμένου να μην μπει στο στόχαστρο, επιτρέποντας σε όλους τους άλλους να του πετάξουν τα βέλη της δικής τους ανασφάλειας, κερδίζοντας έναν πόλεμο που όμως στην πραγματικότητα δεν είναι ούτε μάχη ... Έτσι ο φίλος μας ή η φίλη μας που βίωσε ένα φαινόμενο μπορεί επιτέλους να βρει ένα απάγκιο όπου και θα εναποθέσει τους φόβους του και τις ανησυχίες του για θέματα που μέχρι τώρα δεν μπορούσε να συζητήσει με κανέναν άλλο άνθρωπο για τους παραπάνω λόγους. Στο φόρουμ αυτό μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας, όλες τις εμπειρίες σας, ή φίλων, ή γνωστών σας που όμως να είναι απόλυτα αληθείς. Σε περίπτωση που αναφέρετε γεγονότα που παρεκκλίνουν της πραγματικότητας, οι απαντήσεις που θα λάβετε θα είναι ανάλογες με τα γεγονότα που περιγράψατε. Στο φόρουμ αυτό θα συζητάμε μόνον τις εμπειρίες που εσείς ή κάποιος που εσείς γνωρίζετε, έχει ζήσει και όχι αόριστες συζητήσεις όπως έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε και σε άλλα φόρουμ. Αυτό το κάνουμε για να δοθούν απαντήσεις σε αυτούς που πραγματικά τις χρειάζονται και όχι απλώς για να κάνουμε μια απλή συζήτηση έτσι για να περνά η ώρα ...

Μοιραστείτε
 

 Μια σκέψη που έκανα

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Johnart
Admin
Johnart

Ζώδια : Υδροχόος Άλογο
Αριθμός μηνυμάτων : 72
Ημερομηνία εγγραφής : 08/09/2012
Ηλικία : 42

Μια σκέψη που έκανα  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Μια σκέψη που έκανα    Μια σκέψη που έκανα  I_icon_minitimeΤρι Οκτ 23, 2012 3:32 pm

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας, μια σκέψη που πέρασε, από το μυαλό μου !
Η σκέψη σαν σκέψη, είναι απλή και στηρίζεται ακόμα και με επιστημονικούς όρους, τους οποίους, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσω, προκειμένου να μπορέσω να αποδείξω ή και όχι, την αυτή μου σκέψη σε εσάς.

Η δύναμη τηλεκίνηση στην πραγματικότητα σημαίνει, κίνηση από μακρινή απόσταση και όχι εξ΄ επαφής.
Ο τρόπος λειτουργίας της, φαίνεται να είναι λίγο πολύπλοκος, αλλά όχι απραγματοποίητος.

Στην αρχή λέει, θα πρέπει να ενεργοποιήσουμε τα τσάκρας μας, από όπου θα επέλθει και η βασική δύναμη, την οποία εμείς, θα πρέπει να μορφοποιήσουμε ως σφαίρα, ανάμεσα στα χέρια μας. Κοινός ( psi ball ) ή ενεργειακή σφαίρα. Κατόπιν, θα πρέπει να ενδυναμώσουμε την σφαίρα αυτή, ώστε να μπορέσουμε να την κάνουμε μεγαλύτερη, σε όγκο. Μετά, θα χρειαστεί να την συμπιέζουμε, κινώντας τα χέρια μας το ένα προς το άλλο ( μικραίνοντας την απόσταση μεταξύ των ). Τέλος, μετά από πολύ καιρό, και πολύ εκπαίδευση, εμείς θα καταφέρουμε, να κάνουμε την πολυπόθητη τηλεκίνηση.

Η επιστήμη από την άλλη μεριά, μας λέει ότι, η δύναμη που φανερώνεται να κινεί το χαρτί, όπως στο video, δεν είναι άλλη, από την θερμοκρασία που παράγεται από τα χέρια μας. Αυτή, είναι υπεύθυνη να περιστρέψει το χαρτάκι, επάνω στην βελόνα ή το σύρμα μας. Μα, αν δεν κάνω λάθος… Η ίδια η επιστήμη είναι αυτή, που λέει ότι η θερμοκρασία είναι ένα είδος μετάλλαξης της ήδη ακατέργαστης και ελεύθερης ενέργειας. Αυτή λοιπόν η ενέργεια, μπορεί να μεταλλαχθεί και σε άλλες μορφές όπως, φωτεινή, όπου σε αυτήν την περίπτωση, θα μπορούσαμε να ανάψουμε έναν λαμπτήρα, θερμική, όπου σε αυτήν την περίπτωση, θα μπορούσαμε να παγώσουμε ή να πυρώσουμε, πχ ένα ποτήρι νερό, την κινητική, που προφανώς, είναι και αυτή που προσπαθούμε να εκπέμψουμε από το χέρι μας, προκειμένου να καταφέρουμε, να κάνουμε τηλεκίνηση, την μαγνητική, την οστική, της ίασης, της ραβδοσκοπίας ( χωρίς ραβδί, αλλά με τα χέρια ), της ζεύσης ( στοιχείων ), της διάλυσης – διύλισης ( στοιχείων ) και πολλά άλλα είδη μορφών ενέργειας, που δεν γνωρίζω και που πιθανών, ακόμα να μην έχουν γνωστοποιηθεί καθόλου, στην ανθρωπότητα.

Άρα, η ίδια η επιστήμη μας λέει ότι, καθώς εμείς συλλέγουμε ενέργεια στα χέρια μας, αυτή μετατρέπεται σε θερμική και καθώς αυτή εκπέμπεται από τα χέρια μας, αυτή ( η θερμική ) μετατρέπεται, σε κινητική ( μικρής ισχύος ), η οποία και περιστρέφει τελικώς το χαρτάκι μας. Άρα, τελικά επιστήμη και τηλεκίνηση, 1/1 ( σημειώσατε Χ ).

Η επιστήμη όμως, έχει πει και άλλα πράγματα όπως, ότι η λογική μας, είναι ικανή να μετρήσει μέχρι μια ελάχιστη απόσταση ! Αυτό λοιπόν που μας λένε οι επιστήμονες ( και είναι κάτι που μπορείτε να το ψάξετε ), είναι, ότι ποτέ και σε καμία περίπτωση, το χέρι μας, δεν ακουμπά ένα άλλο αντικείμενο. Ο λόγος που γίνεται αυτό, είναι ( πάντα κατά τους επιστήμονες ) γιατί, ούτε το χέρι μας είναι κάτι συμπαγές, αλλά ούτε και το όποιο αντικείμενο στον κόσμο μας.

Άρα για ακόμα μια φορά, η ίδια η επιστήμη μας λέει ότι, το κάθε αντικείμενο, το μετακινούμε – μεταχειριζόμαστε ΠΑΝΤΑ, από μια ελάχιστη απόσταση και ποτέ μα ΠΟΤΈ εξ΄ επαφής. Η σκέψη μου λοιπόν, δεν είναι άλλη, από το ότι, αφού κανένα αντικείμενο, δεν είναι συμπαγή και αφού, ούτε και το σώμα μας και κατ΄ επέκταση, το ή τα χέρια μας ή τα πόδια μας, δεν είναι, τότε, ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ, ένα σώμα, με ένα αντικείμενο ή δυο αντικείμενα ή ακόμα και ένα σώμα, με το έδαφος ΔΕΝ εφάπτονται ! Συνεπώς και ( πάντα κατά την γνώμη μου ) Ζούμε, κινούμαστε, αλλά και συμπεριφερόμαστε, ΤΗΛΕΚΙΝΗΤΙΚΑ ( αλλά, με μικρή ισχύη – ένταση ) ! Για σκεφτείτε το και εσείς, έτσι δεν είναι ;
Αφού από όλα αυτά που σας γράφω, προκύπτει ότι, η λέξη τηλεκίνηση, σημαίνει ότι κινώ κάτι, εξ’ αποστάσεως και η επιστήμη μας αποδεικνύει ότι, ποτέ και τίποτα, δεν μπορεί να εφάπτεται με κάτι άλλο, γιατί πάντα, θα υπάρχει η μικρότερη ελάχιστη απόσταση μεταξύ δυο υλικών αντικειμένων ή υποκειμένων.

Άρα, αφού η λέξη τηλεκίνηση, σημαίνει κίνηση από απόσταση και αφού, η επιστήμη έχει αποδείξει ότι πάντα θα υπάρχει απόσταση μεταξύ των πάντων, τότε, το αποτέλεσμα που εύκολα προκύπτει είναι, ότι ζούμε, κινούμαστε και συμπεριφερόμαστε πάντα τηλεκινητικά !

Απλό δεν είναι ; Άρα, δεν πρέπει να ψάχνουμε τρόπους, πως θα φτιάξουμε μια ( psi ball ) και πως θα της δώσουμε σχήμα, αντιθέτως αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι, να καταλάβουμε ότι, ήδη δρούμε τηλεκινητικά, αλλά με μικρή ένταση. Άρα, το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι, να μάθουμε να αυξάνουμε την ένταση, της ήδη προυπάρχουσας τηλεκινητικής ενέργειας μας, για αρχή και μετά, να βρούμε τρόπο να την μεταλλάσουμε αυτήν, σε όποιο είδος ενέργειας, εμείς θέλουμε !

Ευχαριστώ Johnart !Πριν το καλό και το κακό, υπήρχε πάντα ο λόγος ύπαρξης !

Eσυ ποιόν θα αφήσεις να σε κρίνει, αυτός που στο μέλλον θα αποδεχτεί ως μέρος της ζωής του, αυτό που εσύ από σήμερα αποδέχτηκες ή η την ίδια την αλλαγή;
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://diataraktis.forumgreek.com
 
Μια σκέψη που έκανα
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Διαταράκτης πραγματικότητας :: Θέματα διατάραξης ( κοσμικής, ανθρώπινης ή προσωπικής ) πραγματικότητας :: Άλλα είδη φαινομένων που θέλετε να περιγράψετε-
Μετάβαση σε: